Carlo Pedersen;  Min interresse for fotografiet er lige fra min unge år, så det har indtil nu varet i over 60 år. Fotografi kan fortolkes, og vises på mange måder. Gennem tiden har jeg nok prøvet det meste - familie- og fereifotos som alle andre, og dengang som nu, er jeg betaget af det sort/hvide fotografi, og især med mennesker i deres hverdag, der fortæller en historie. Portrætter, selskabfotografi, speedway, og ikke mindst de sidste 20 år, rejser ud i verden. New Zealand, Indien, Nepal,Rusland/Kaliningrad, Polen, Tjekkiet, England, Letland, Cuba m.fl..

Det er der blevet en del foredrag om, og kan ses andet sted her.

Har været stærkt engageret i fotoorganisationen SDF, er stadig medlem.  Gennem tiderne har jeg deltaget i utallige fotokonkurrencer, både i Danmark, men også over den ganske verden, og har i al beskedenhed en del titler, medaljer m.v.. Fotodommer er jeg stadig, og det er utroligt spændende og lærerigt.

Fotoudstillinger har jeg haft en masse af  gennem tiderne.

Mit største fotoarrangement  og venskab havde jeg med mesterfotografen Viggo Rivad, som jeg fulgte med kameraet gennem næsten 3 år, hvorefter jeg  udgav en fotobiografi om ham. Bogen udgav jeg i 2008, efter vi havde været på en fantastisk fotorejse til Cuba. Desværre døde Viggo Rivad i 2016. (læs mere nedenfor)

De senere år har jeg været, og er stadig, i en lille fotogruppe på 4 Fuji fotografer, som mødes og tager på fototure sammen, vores sidste rejse gik til Irland.

Nu i 2022 hvor vi er flyttet til Nyborg by, er jeg nu fast fotograf for Nyborg Marineforening, og medlem. Derudover er der stadig tid og lyst til det kreative fotografi. Tour De France var en spændende fotoopgave - var frivillig.

Fotografiske titler:

Nationalt:

ASDF - ESDF -ESSDF

og MSDF

Internationalt:

EFIAP

Internationalt:

FIAP Guld medalje i Rumænien : 1998


I Danmark:

1 guld 3 sølv og 2 broncemedaljer + en masse diplomer m..v.

Fynsmester i fotografi 2005


Kontaktformular:

 
 
 
 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Fotografen Viggo Rivad har som den første fotograf modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Blandt mange andre priser har Rivad også modtaget Heerups ærespris to gange, og meget mere.
Historien om Viggo Rivad er historien om en ægte, passioneret fotograf.

Viggo Rivad voksede op på Nørrebro, og før fotokarrieren tog fart, kørte han taxa i de københavnske gader og stræder. Først i 1999 lagde han taxakørslen bag sig.

Fra 1975 har Rivad udgivet bøger baseret på fotoreportager, og vi har kunnet stifte bekendtskab med Rivads fotounivers gennem udsmykninger på bl.a. Københavns Hovedbanegård, Kastrup Lufthavn også på frimærker.

I bogen befinder Viggo Rivad sig på den for ham uvante side af kameraets linse.

Bogen viser i billeder og lidt supplerende tekst, hvordan Viggo  tilbragte sin hverdag. Den skildrer også hans daværende fotografiske aktivitet.

Bogen er udelukkende i sort-hvid og tegner et æstetisk billede af en ægte kunstners liv.  Viggo Rivad døde 8.2.2016 -93 år gammel.

Der er et mindre oplag af bogen som kan købes ved forlaget BIOS, i netbutikker, eller direkte ved mig i et signeret eksemplar.

Normal pris kr. 248,-. jeg sælger den for - kr. 199, + forsendelse kr. 50,-.           

Bogens kan bestilles på kontaktformularen.